thoughts

cinematografie

“genul de iubire în care nu dai înapoi niciodată. nu încerci niciodată. nu vrei niciodată. o iubire atât de mare, de puternică, nu moare niciodată, nu se ofilește niciodată, nu-și pierde niciodată energia. genul de iubire pentru care lupți. genul de băiat pentru care lupți.” (Endless Love – 2014)

…tu ești genul de băiat pentru care aș putea să lupt. doar povestea noastră e altfel. rolurile sunt inversate. eu sunt fata simplă, visătoare, cu propriile principii despre iubire care aleargă după tine, un băiat care tocmai și-a luat la revedere de la anii de liceu și își îndreaptă pașii hotărâți spre facultatea de medicină.

și așa cum David nu și-a pierdut speranța că o va reîntâlni pe Jade, în ciuda pericolului de a-și pierde chiar viața, nici eu nu voi înceta să cred că există o șansă de a te cunoaște, de a fi împreună cu tine, de a te susține și de a te face fericit.

plimbare prin parc. intrare prin efracție la grădina zoologică. întâlniri pe ascuns în intimitatea pe care o conferă rafturile bibliotecii și săruturi de care numai cărțile știu. petreceri la miezul nopții. momente frumoase petrecute la o casă de vacanță aproape de lac, departe de orașul zgomotos și de toate problemele cotidiene. mâinile noastre ridicate spre cer în semnul libertății la care tânjim atât de mult, în timp ce peisaje se schimbă în tandem cu viteza de 100 de km/h a mașinii. toate sunt scenarii încadrate perfect în mintea mea.

oare chiar suntem pe aceeași lungime de undă? oare chiar visăm amândoi la acele scenarii atunci când rămânem singuri cu gândurile noastre și nimic altceva? oare ăsta e idealul nostru în ceea ce privește iubirea?

suntem doi actori, iar fiecare dintre noi avem un rol semnificativ în acest film. un alt șir de întrebări: suntem potriviți pentru aceste roluri?suntem pregătiți să urmăm scenariul și indicațiile care ni se dau și să ne intersectăm destinele la momentul oportun?

nu…

probabil că nu.

poate tu vrei să faci parte dintr-un alt film.

poate consideri că eu nu sunt cea potrivită pentru acest rol.

în ciuda tuturor lucrurilor, unele lucruri merită să fie schimbate în viața ta…și în a mea.

eu voi continua să lupt.

pentru tine.

pentru noi.

 

Advertisements

1 thought on “cinematografie”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s